2016. május 19., csütörtök

Üdvözöllek!

Sziasztok!

Ez a blog történelmének első bejegyzése.
Egy kicsit a blogról és egyéb információ:
Nem ez az első próbálkozásom bloggal.Korábban is volt, egy ugyanilyen névre hallgató blogom és ott is kétszer kezdtem neki ennek a dolognak.Elég szánalmas próbálkozás volt, nem is igazán értek a blogokhoz, tudom ez a külső ami most van se a legjobb (viszont a fejlécért nagyon nagy köszönet Happy!<3), de próbálok színvonalas, érdekes bejegyzéseket hozni.
Mielőtt még valaki azt hinné...ez nem egy Chloe Grace Moretz fan oldal, szimplán csak nagyon szeretem a színésznőt és gondoltam illene a bloghoz, vagyis a stílushoz amit "képvisel".
Félek, hogy nagyon kevés olvasó számú lesz ez is, mint az előző.Úgy érzem ilyen szempontból nem tudok sokat elérni az életben.Mindig neki kezdek valami publikus dolognak és sose érem el a célom.Ez elszomorít.Fogalmam sincsen hogyan kéne reklámozni egy blogot, mert magától nem találnak meg az emberek...Próbálok majd mindent beleadni.
Úgy érzem nem vagyok igazán kitartó, viszont most az leszek.Ígérem.Ígérem, hogy próbálok fejlődni a blog kinézetével kapcsolatban, a rendszeres és érdekes frissekben.
Magamról:
Nem akarok ilyen halál unalmas sablon témát írni...mégse tudok kreatív lenni.Hullámos barna hajam van, zöldes-barna szemem.Korom lényegtelen, nem mondom, hogy túl fiatal vagyok, de "öreg" sem.Nem szeretném ha bárki a korom miatt lépne le innen, ezért nem gondolom, hogy publikussá teszem, egyszer ha talán népszerű lesz a blog, akkor elmondom.Egyenlőre senkit ne tántorítson el ez.
Suliba járok, mint mindenki, vannak hobbiim, mint mindenkinek.Legnagyobb hobbimnak, mára-már szenvedélyemnek a sütés és az írás sorolható.Megtalálhattok wattpadon is.Nem is tudom...talán ennyi.
A blogról:Ötletek, random 'kiírom magamból a hülyeségeimet' féle blog lesz ez.Remélem tetszik majd nektek és ha fejlődök, akkor szembetűnő lesz.
Xoxo Encsi (még nem találtam ki egy saját elköszönést)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése